E fa'afefea ona fufulu seevae toso?

Folasaga:E ala i le ofuinaseevae tosotosoatonu e te lagona le mafanafana, puipuia ou vae mai manuʻa ma mai faʻamaʻi pipisi, faʻamautu oe i luga o ou vae, ma faʻamafanafanaina oe, aemaise lava mo le tau malulu.Ae o na faʻaoga uma o lona uiga latou te manaʻomia le faʻamamaina masani.O le faagasologa o le a talanoaina i lalo, pe faapefea ona fufulu lelei.

Faitau le igoa Tausiga:Faitau i taimi uma le igoa o le tausiga o lo'o fa'apipi'i i ou seevae tosotoso.O nisi seevae tosotoso atonu e iai faatonuga fa'apitoa mo le fufuluina e tatau ona e mulimulita'i ina ia 'alofia ai le fa'aleagaina.

Mea Manaomia: O le a e mana'omia se vaimea mama, se pulumu vaivai po'o se pulumu fulunifo, se ie mama, se pesini po'o se fa'apa'u, ma le avanoa i vai malulu ma le suamā.

Fufulu lima:Afai o loʻo faʻaalia le fufuluina o lima i luga o le igoa o le tausiga, saunia se pesini poʻo se fagogo i vai mafanafana.Fa'aopoopo i ai se vaega itiiti o le vailaau mama e talafeagai mo ie ma'ale'ale ma fa'afefiloi e fai ai se vaifofo fasimoli.Fufulu ia seevae tosotoso i se pulumu, fufulu lelei, ma solo i se solo e fa'amamago ai.

Fufulu masini:Afai e fa'atagaina le fufuluina o masini i luga o le igoa o le tausiga, Ave'ese le pefu ma isi otaota i se mea fa'apipi'i po'o se fa'amau.A uma ona tu'u i totonu o se upega tagamea, fufulu ma fa'amama ile vai e pei ona masani ai ile vasega fufulu lima.A uma ona aveese mai le upega tagamea, faʻapipiʻi ma tautau i lalo o le paolo i se nofoaga faʻafefe lelei e faʻamaeʻa ai le gaioiga.

Fa'ai'uga:E ala i le mulimuli i laasaga faigofie nei, e faigofie ona e faʻamama au seevae.O le fa'amama masani e le gata e fa'amautinoa ai le tumama ae e fesoasoani fo'i e fa'asaoina le lelei ma le fa'afiafiaina o lau paga e sili ona e fiafia i aiseevae tosotoso.Manatua e siaki le igoa o le tausiga i lea taimi ma lea taimi mo soʻo se faʻafouga poʻo suiga i faʻatonuga o le faʻamamaina.


Taimi meli: Iul-18-2023